MayBeMayBe

MayBeMayBe

harmony…,,

leave a comment »

 

..

..

돼지고기 수육과 영양부추무침, 생마늘을  깻잎…….으로 싸 먹은 후에, 식혜 조합이 괜찮다. 된장은 수육 만들 때 돼지고기 덩어리에다가 바른 상태 그대로 사용하였고 쌈에는 집어 넣지 않았다. 상추 또한 없이. 김치는 갓 버무린 부추무침으로 대신하였다. 쌈 싸먹는 것은 그다지 특별한 것은 없지만 쌈 다 먹고 나서 입과 뱃 속을 헹구는 것으로는 식혜가 좋은 것 같다. 단 맛이 많이 느껴져서 그런가…

식혜 특유의 단 맛..

 

..

..

..

 

Advertisements

Written by MayBeMayBe

October 16, 2016 at 22:57

Posted in Writing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: